SELAMAT DATANG SEMUA JANGAN SEGAN SILU BACA & FOLLOW BLOG SAYA ^.^ . DON'T FORGET TO RANK MY PAGE




 cutie people Online


THE OWNER


Assalamualaikum My Little Black Dress stalker reader!!



sini adalah page untuk you all semua mengenali detail about me. ouch, seronoknya nak membebel tentang diri saya yang gorgeous average ni. * cheh, saje la tu nak suruh orang puji diri kite kan? ouh, gedik. hahaha sebelum you all start membaca baik you all ambil langkah berjaga-jaga :

WARNING : silalah tahan sakit mata hati melihat keayuan KEGEDIKAN terlampau pemilik blog ni okay

haaaa, saya mengaku saya gedik. memang ada masa tiba-tiba je gedik nak datang menjengah diri ini. eh, menyimpang jauh pulak saya ni. okay laa jom kenali pemilik blog ni. Mula-mula, you all mestilah mengenali muka pemilik blog ni dalam pelbagai versi.



versi perm hair

versi straight hair

versi bertudung

versi wearing shawl



hahahaha, itulah versi-versi picture pemilik blog ni tak ada lah cun bagai kan pemilik blog ni tapi sibuk je nak tayang muka yang cun + vogue + HUDUS + SERABAI tuh banyak-banyak. nama yang di register oleh parents dia ialah SARAH BINTI MOHD SIDIN macam biasa mestilah ada nama panggilan juga kan. antara panggilan yang pernah dipanggil atau di ejek ialah :-


SARAH
DIK ARA
LITTLE SIST
ARA

so sekarang you all boleh choose nak panggil yang mana satu.untuk lebih selesa I use lil sist pengganti kepada perkataan saya okay.lil sist lahir tanggal 2nd may 1993. bulan yang sama my mom & dad lahir tau!! *saja je mengedik nak bagi tahu haaa~ bila you all dah tahu my birthday jangan lupa send present taw WAJIB bagi ye.hahahaha okay stop buat muka sedih, lil sist gurau je tapi kalau nak bagi lil sist berbesarhati menerimanya lalalalala~

lil sist anak yang last dari 3 adik beradik malahan, lil sist paling baik DEGIL dalam adik beradik tau! adk beradik lil sist semua gugurl tak de boboy pon tapi kalau bab gotong royong untuk majlis kahwin sedara mara we all lah yang selalu tolong basuh pinggan angkat khemah, kerusi, meja & ect. hahaha kasar ke? tak lah, cuma we all buat macam tu because tak ada adik beradik lelaki so kena lah berdikari & tak boleh MEMANJA + MENGGEDIKKAN diri secara melampau.tapi all that stuff menyeronokan tau!! *sebenarnya nak suruh you all buat jugak


lil sist dibesarkan di Johor Bahru, tapi masa standard 5 my parents beli rumah baru dekat kulai yang sekarang dah berjaya so jadilah KULAIJAYA apa yang berjaya kat kulai ni lil sist pon tak sure because lil sist tengok sama je macam dulu tak ada lah yang interesting sangat kulai ni (memang sangat interesting uninteresting) sampai sekaranglah lil sist terperuk dekat KULAIJAYA ni. tapi, life lil sist & family still dekat JB, because everyday spent time dekat JB. kulai ni my parents said "it just like a hotel for our family". mana taknya, selalu balik kulai ni dah malam-malam baru sampai. hari-hari keluar rumah tau.*cheh, mulalah nak perasan bandar minah ni


okaylah, sampai di sini sahaja okay reader tersayang. kalau ada terkasar bahasa dan tergedik harap di ampunkan, ini semua hanya merepek semata-mata.




COMMENT LAJU-LAJU SAYA SAYANG.. THANK YOU